Сталонеова вратоломна акција

Током снимања акционе сцене за нови филм "The Expendables", Силвестер Сталоне сломио врат, после чега је оперисан и тада му је у врат уграђена метална плочица.

Холивудски глумац Силвестер Сталоне повредио је врат током снимања сцене борбе за свој нови филм "The Expendables".

Сталоне (63 године) је навео да се повредио док је снимао сцену са бившим рвачем Стивом Остином и и да је повреда врата била толико озбиљна, да му је била потребна операција.

„Туча са Стивом Остином је била толико жестока да сам завршио са сломљеним вратом. Никоме то до сада нисам рекао, али имао сам веома тешку операцију и сада у врату имам металну плочицу", рекао је глумац часопису "FHM".

"The Expendables", у којем је Сталоне играо, написао сценарио и режирао га, је прича о групи плаћеника који добијају задатак да свргну диктатора у једној јужноамеричкој држави.

Уз Сталонеа играју и највеће звезде акционих филмова: Арнолд Шварценегер, Брус Вилис, Долф Лундгрен, Мики Рурк, Џет Ли, Џејсон Стетам, као и Британи Марфи, која је изненада умрла у децембру.

Филм у америчке биоскопе стиже средином августа.

Ово није први случај да се Сталоне озледи на сету, пошто га је за време снимања „Рокија IV" повредио Долф Лундгрен.

„Рекао сам му да проба да ме нокаутира. У једном тренутку ударио ме је у теме и могао сам да осетим како ми се кичма сабија. Исте ноћи моје груди и срце су почели да отичу и морали су хеликоптером да ме превезу до болнице".

„Тамо су ми рекли да је ударац померио грудни кош и сабио срце. Да је натекло још мало, умро бих. Касније сам му рекао 'Долфе, па то је само филм, буразеру'", испричао је Сталоне за "FHM".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи