Брачне размирице уз претње ножем

Супруга Чарлија Шина тврди да јој је познати глумац, приликом „празничног обрачуна" у Аспену, претио ножем. Шин, међутим, тврди да су се „само ударали рукама".

Инцидент, због којег је глумац Чарли Шин Божић провео у затворској ћелији, и даље заокупља пажњу америчких медија, пре свега због његове бурне прошлости.

Свађа је, наводно, избила кад му је његова супруга Брук Милер рекла да хоће да се разведе.

Супружници су у изјавама полицији дали две веома различите верзије догађаја.

Брук Милер тврди да ју је муж „приковао" за кревет, гурнуо нож под грло и претио да ће је убити.

Глумац ју је, како је описала, једном руком држао приковану за кревет, а у другој држао нож, рекавши: „И треба да се бојиш. Ако кажеш некоме, убићу те".

Такође јој је рекао да „новац њене мајке ништа не значи" јер он зна „бившег полицајца којег може да унајми, а који зна како да уради посао а да не не остану трагови", пише у њеној изјави датој полицији.

Шин је негирао да је претио ножем супрузи и да ју је држао за врат. Према његовој верзији, „само су се ударали рукама", при чему је он поломио два пара њених наочара.

Инцидент се догодио у монденском скијашком центру Аспен, у Колораду где је пар са своје двоје деце дошао да проведе Божић. Шин је после инцидента приведен у полицију коју је позвала Брук Милер и скоро цео празнични дан провео је иза решетака.

Глумац, који се у званичним документима помиње под својим правим именом Карлос Ирвин Естевез рекао је полицији да он и жена имају брачних проблема и да је она склона претеривању у пићу.

После плаћене кауције од 8.500 долара, Шин је пуштен на слободу. Прво судско рочиште заказано је за 8. фебруар.

Глумац који игра у серији „Два и по мушкарца" и који је један од најбоље плаћених холивудских глумаца, са Брук Милер је у браку од маја 2008. Имају близанце рођене у марту.

Чарли Шин (44) се и раније сукобљавао са законом због наркоманије и породичног насиља.

Хапшен је 1997. због наводног напада на своју тадашњу девојку, а оптужен је и за насиље над бившом супругом, глумицом Дениз Ричардс са којом има две ћерке.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво