Нови изазови за Тајру Бенкс

После пет година вођења емисије на телевизији, бивши супер модел Тајра Бенкс ће се од пролећа посветити продуцирању филмова који позитивно приказују жене.

Водитељка и некадашња манекенка Тајра Бенкс опростиће се на пролеће од гледалаца, пошто ће окончати ТВ емисију „Тајра шоу" и посветити се продукцији филмова.

„Ово ће бити последња сезона 'Тајра шоуа'", рекла је Тајра Бенкс магазину „Пипл" . "Свидела ми се забава и то што сам протеклих пет година улазила у ваше дневне собе, спаваће собе и фризерске салоне."

Емисија, која је на програму од 2005. године, брзо је постала популарна захваљујући препознатљивости Бенксове и њеној спремности да обрађује спорне теме.

У новембру исте године, велико интересовање јавности је привукла емисија када је Бенксова обукла одело, у којем је изгледала као да има преко сто кила, да би показала како ће се непознати људи понашати према њој.

Емисија бивше манекенке је у последње две године награђена Емијем за информативни "ток шоу" у категорији дневних програма.

Пета сезона „Тајра шоуа" завршиће се на пролеће 2010. године, после чега ће Тајра Бенкс покренути продуцентску компанију чије ће седиште бити у Њујорку.

Тајра Бенкс (36) ће настојати да путем своје компаније подржи филмове који на позитиван начин приказују жене.

„Следећи корак у мојој каријери је да допрем до што више жена и девојака и помогнем им да се осећају неустрашиво, како би и требало", објаснила је Бенксова.

Такође, Бенксова ће и даље бити ангажована у телевизијским емисијама  "America's Next Top Model" и "True Beauty".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи