Празнична дарежљивост „Бранђелине"

Најславнији пар на свету, који медији од миља зову „Бранђелина", празничну дарежљивост демонстрирао је донацијом од 100.000 долара СОС дечјим селима.

Анђелина Џоли и Бред Пит поклонили су 100.000 долара америчким СОС дечјим селима, организацији за помоћ деци без родитељског старања, објавио је магазин „Пипл".

„Видели смо из прве рука какав сјајан посао обављају СОС дечја села која се старају о сирочади и напуштеној деци", наводи се у саопштењу глумице која је од своје шесторо деце, троје усвојила.

Хедер Пол, која је на челу америчког огранка СОС дечјих села, захвалил је славном пару на великодушности и подршци тој организацији.

„У време празника, многи од нас узимају здраво за готово то што су окружени члановима породице и њиховом љубављу. Већина деце без родитељског старања у животу лоше прође, што показује да морамо много више да се трудимо како бисмо им помогли", рекла је Хедер Пол.

Организација СОС дечја села, највећа у свету непрофитна организација која се стара искључиво о напуштеној или деци без родитеља, у САД има огранке у Илиноису и Флориди.

У свету, у 132 земље, постоји 500 таквих села.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво