Ивана Трамп бесни и у авиону

Чувеног скандал мајстора Ивану Трамп полиција у Палм Бичу замолила је да напусти авион у којем је била јер је изнервирана дечјим несташлуцима викала и псовала.

Полиција Флориде потврдила је да је припадница високог друштва Ивана Трамп присилно изведена из авиона на аеродрому у Палм Бичу.

Путница је постала ратоборна према деци која су трчала по авиону и цичала, наводи се у полицијском саопштењу.

Власти су саопштиле да је прва супруга милијардера Доналда Трампа псовала децу, а кад је посада препуног авиона на линији за Њујорк покушала да је умири, она се још више разбеснела.

Помоћник шерифа округа Палм Бич затражио је од Иване Трамп да добровољно напусти авион што је она одбила, па је присилно изведена.

Против ње, ипак, није покренут никакав поступак.

Почетком месеца шездесетогодишња бивша манекенка поднела је захтев за развод од четвртог супруга Росана Рубикондија (36).

Последње две године већи део времена глумац је проводио у Италији, док се његова супруга бавила пројектима изградње хотела и одмаралишта широм света.

Бивша манекенка и италијански глумац растали су се само неколико месеци после склапања брака.

Забављали су се шест година пре венчања које је у априлу 2008. године обављено на имању њеног бившег мужа Доналда Трампа у Палм Бичу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво