Басиста бенда "KISS" оптужен за напад

Џин Симонс из групе "KISS" наводно је напао брачни пар и одузео им видео камеру у тржном центру у Лос Анђелесу када су га питали шта мисли о томе што има репутацију прељубника.

Један амерички брачни пар оптужио је басисту Џина Симонса за физички напад, наношење телесних повреда и емоционалног бола и од суда затражио новчану одштету.

Нејтан Марлоу и његова жена Синтија Манзо тврде да их је Симонс прошле суботе напао, претио им и одузео им видео камеру у тржном центру „Гроув" у Лос Анђелесу, након што су почели да га снимају.

Адвокат брачног пара Метју Незхад казао је да је полиција написала извештај о том догађају. Пар је ове седмице затражио судски налог којим би Симонсу било забрањено да им прилази, али је тај захтев одбијен због „непостојања будуће опасности".

Симонс није ухапшен и тужилаштво против њега није подигло оптужницу.

Брачни пар тврди да је Марлоу Симонса упитао шта мисли о чињеници да има репутацију плејбоја, након чега му је музичар рекао да се склони од њега.

Симонс је потом наводно Марлоуа ухватио та врат, уз претње му одузео видео камеру, а потом се устремио и на његову жену када је покушала да врати камеру.

Пар захтева више од 25.000 долара одштете.

Симонс, који је рођен у израелском граду Хаифи под именом Хаим Виц, у једном интервјуу је тврдио да је спавао са више од 1.000 жена.

Музичар се никада није женио, а тренутно живи са бившом „Плејбојевом зечицом" Шенон Твид, са којом има двоје деце.

Такође, басиста групе "KISS" раније је био у вези са Шер и Дајаном Рос.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво