Верност није пресудна

Холивудска звезда Анђелина Џоли сматра да верност није суштински важна за функционисање љубавне везе. Заједнички живот не значи да су људи ланцима везани једни за друге, објашњава глумица.

Баз страха од последица због неконвенционалног става, славна глумица Анђелина Џоли открила је да сматра да судбина везе између две особе не зависи највише од верности.

„Сумњам да је верност пресудна у вези. Горе од тога је да оставите партнера и да о њему после тога говорите лоше", рекла је Анђелина Џоли немачком магазину „Дас ноје" (Das Neue magazine).

„Ни Бред, ни ја никада нисмо тврдили да заједнички живот значи да смо ланцима везани једно за друго. Увек водимо рачуна о томе да не ограничавамо једно друго", објаснила је лепа глумица.

Анђелина Џоли признала је да она и Бред Пит, са којим је пет година у вези, имају страсну, понекад веома бурну везу, и да у њиховој кући „понекад севају варнице".

„Варнице севају у кући ако фини Бред не схвата да није у праву и заузме одбрамбени став. У таквим ситуацијама толико се разбесним да му поцепам мајцу", описала је тридесетчетворогодишња глумица расправе у свом дому.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара