Стивен Тајлер на детоксикацији

Због дугогодишње употребе лекова против болова, проузрокованих повредама са наступа, фронтмен бенда „Аеросмит" пријавио се на клинику за одвикавање.

Певач групе „Аеросмит" Стивен Тајлер саопштио је да је отишао на клинику за детоксикацију, како би се ослободио зависности од лекова против болова, које узима десет година због разних повреда са наступа.

Тајлер је у саопштењу послатом часописима „Пипл" и „Ролинг стоун" навео и да је нестрпљив да се врати послу са осталим члановима бенда.

„Уз помоћ породице и тима медицинских стручњака, преузимам одговорност за суочавање са болом. Нестрпљив сам да се вратим у студио и на сцену заједно са члановима мога бенда: Џоом Перијем, Џоијем Крејмером, Томом Хамилтоном и Бредом Витфордом", написао је Тајлер у изјави.

„Волим 'Аеросмит' и волим да наступам као певач те групе. Захвалан сам за сву подршку и љубав и одлучан да решим проблеме", додао је певач.

Његова ћерка, Лив Тајлер, прокоментарисла је: „Моја породица и ја потпуно подржавамо татину одлуку да потражи помоћ. Он је веома храбар човек. Волимо га и надамо се да ће решити проблеме са боловима, не само због себе, већ и због његове породице, пријатеља и обожавалаца."

Десет година болова

Лекар Стивена Тајлера, др Брајан Мекион, изјавио је „Пиплу" да су ортопедске повреде 61-годишњег певача током протекле деценије узроковале јаке хроничне болове и да ће захтевати додатне операције колена и стопала.

„Контролисање болова је био прави изазов. Упркос примени алтернативних терапија и набављању посебних ципела, болови су се само погоршали. Равнотежа између сузбијања бола и избегавања зависности је веома тешка и његови напори да издржи током напорних турнеја су за дивљење", објаснио је Мекион, који је такође и лекар кошаркашког клуба „Селтикс" из Бостона.

„Аеросмит" је у августу прекинуо летњу турнеју, пошто је Тајлер пао са бине на наступу у Јужној Дакоти и сломио лево раме.

Остали чланови бенда још тада су изразили забринутост за Тајлерово здравље: „Мислим да му је потребна помоћ", рекао је бубњар Џои Крејмер и додао да се певач, који се 70-их и 80-их борио са зависношћу од дрога, због својих проблема „изоловао од других".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара