Биковић: Бајагина „Дарија“ је идеална за „Хотел Београд“

Уочи премијере комедије „Хотел Београд", представљена је песма „Дарија", која је први пут изведена на Дан заљубљених.

Гостујући у Београдској хроници, глумац Милош Биковић и музичар Момчило Бајагић, представили су песму Дарија која прати филм Хотел Београд.

„Имамо романтичну комедију, филм који у својој основи има љубавну причу, између два главна јунака, Павела и Дарије. Песму смо посветили Дарији, јер Бајага има песму која се тако зове, а то је идеална песма за наш филм. Филм је направљен да може да се гледа потпуно одвојено, а да пре тога нисте гледали Кухињу или Хотел Елеон, да бисте разумели филм“, истакао је глумац Милош Биковић.

„У овом филму су се Милош и његови пријатељи заиста потрудили да филм пропагира Србију и Београд“, рекао је музичар Момчило Бајагић.

Милош Биковић је додао да је идеја филма да се истакну лепоте Србије и Београда, кроз лаки садржај филма који има емотивни набој. Ту су и кадрови Новог Сада и Рајачких пимница.

„Нисмо се Милош и ја знали од раније, упознао нас је пријатељ, а када сам видео филм, помислио сам да треба да добије орден од Филмског савеза Србије“, рекао је Бајага и додао да Милош пева са душом и има осећај за музику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво