Милановићева супруга на инаугурацији – стајлинг у маниру чланова краљевских породица

Председник Хрватске Зоран Милановић и његова супруга Сања Мусић Милановић су на данашњој церемонији инаугурације носили моделе домаћих дизајнера.

Сања Мусић Милановић је за ову прилику одабрала светлоружичасту хаљину коју потписује хрватски „Вартекс“, а комбиновала је са капутом у истој нијанси који јој је само био пребачен преко рамена.

„Пастелни ружичасти тон примерен је одабир, јер делује ненаметљиво и врло елегантно. Комбинација хаљине и капута истога тона подсећа на стајлинг чланица краљевске породице и других првих дама, као што је Меланија Трамп“, коментар је модне саветнице и уреднице Дубравке Прпић Знаор.

Према њеним речима, креација Милановићеве супруге је минималистичка, базичног кроја и као таква је захвална за овакве прилике. Такође додаје да открива наклоност пословном одевању.

„Хаљина миди дужине има детаљ у облику лежерне машне која се веже на струку, али силуета није наглашена, већ лагано пада. Одабир хрватских брендова за стајлинг знак је поштовања према нашим дизајнерима, што је уједно један од одличних начина промоције домаћег дизајна“, навела је Прпић Знаор.

Приметила је и да Милановић и његова супруга „јако пашу модним одабирима као да су пар, комплет, подршка једно другоме“, пренео је хрватски Вечерњи лист.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи