Новак и Јелена Ђоковић: Ти си моја чоколада...

Ноле изгледа стварно оде у певаче! После наступа на Санрему, Новак Ђоковић запевао је и у Београду. Овог пута придружила му се и супруга Јелена, а извели су „Чоколаду“, хит групе „Идоли“.

Уколико одлучи да се повуче из тениса, за Новака Ђоковића нема зиме – чека га блистава каријера у свету музике. После демонстрације певачких способности на музичком фестивалу у Санрему, Ноле се поново латио микрофона. У извођењу песме Чоколада помогла му је супруга Јелена. 

У питању је био део представе Брод плови за Београд у Атељеу 212, у којој су познати певали.

„Вечерас смо славили љубав, доброчинитељство и младе људе, будуће лидере наше земље уз дивну представу у Атељеу 212 Брод плови са нашим породицама, пријатељима и донаторима Фондације 'Новак Ђоковић'. Позвали су нас на бину и изазвали да певамо. Новаку је добродошла припрема на Санрему, а ја... па ја просто немам оправдање“, написала је Јелена Ђоковић на Инстаграму уз видео-снимак наступа у Атељеу 212.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи