Платио дугове Памели, а она се развела од њега после 12 дана

Не постоји већа будала од старе будале, рекао је холивудски продуцент Џон Питерс коментаришући свој 12-дневни брак са Памелом Андерсон којој је, како тврди, пре развода платио дугове од 200.000 долара.

Пар се 20. јануара тајно венчао у Малибуу, а 12 дана касније се и развео. Бивша „Плејбој“ зечица и звезда Чувара плаже, којој је ово био пети брак, рекла је да је знала да је погрешила два дана након венчања, јер је Питерс желео да је контролише.

С друге стране, Питерс сада каже да је читава ситуација била потпуно другачија. Продуцент хит римејка Звезда је рођена каже да га је Андерсонова искористила да јој плати дугове.

Питерс тврди да му је плавуша предложила да се венчају у поруци.

„Било је то на неки начин остварење сна. Иако сам већ био верен, одлучио сам се за Памелу. Све сам обуставио због ње. Имала је скоро 200.000 долара дугова и није могла да их врати, па сам их је платио. Не постоји већа будала од старе будале“, рекао је продуцент.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво