Мадона због здравствених проблема отказује концерт за концертом

Пошто су јој лекари наредили да се одмара, Мадона је отказала још један наступ на својој турнеји „Мадам Екс“.

Певачица је на налогу на Инстаграму обавестила обожаваоце да у понедељак, 27. јануара, неће успети да наступи пред лондонском публиком. 

Након што је повређена током своје светске турнеје, Мадона је нагласила да је морала да на прво место „стави своје тело и здравље“, додајући да  „дубоко жали“ што је отказала наступ, и да су јој лекари саветовали да се одмара „неколико дана“.

„Последња ствар коју желим је да разочарам своје обожаваоце, али наставићу да радим све док будем могла. Као и увек – свакоме ко је купио карту, биће враћен новац. Наступ заказан за 29. јануар се не одлаже“, написала је поп-звезда уз „захвалност на разумевању“.

После више наступа у Лондону, певачица би требало да настави са наступима у Паризу.

Иначе, Мадона је недавно отказала и један наступ у Лисабону. Прошле недеље је у 19.45, обавестила власнике карата за концерт 19. јануара, да се неће појавити на бини у 20.30 како је било планирано.

Као разлог отказивања наступа, навела је повреду, не прецизирајући о чему је конкретно реч. Медији незванично преносе да певачица има проблеме са коленом и лигаментима.

Турнеја „Мадам Екс“, која је започела у септембру 2019. године, првобитно је имала заказана 93 наступа – 56 у Северној Америци и 37 у Европи. После отказивања одређених концерата, тај број је пао на 86.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи