Пази коме дајеш картице!

Асистенткиња Адама Клејтона, басисте групе "У2", наводно је са његових рачуна присвојила чак 1,8 милиона евра. Керол Хокинс је признала да је користила Клејтонове платне картице за своје потребе, али је негирала да је питању наведена сума.

Басиста групе "У2" Адам Клејтон тужио је бившу личну асистенткињу Керол Хокинс због сумње да је са његових рачуна украла 1,8 милиона евра.

Пошто су његови адвокати изложили случај, суд у Даблину одлучио је да блокира рачуне Хокинсове.

Клејтон је Хокинсову отпустио прошлог месеца, пошто је признала да је „отуђила" новац са његових рачуна, а накнадна истрага је утврдила да је асистенткиња познатог музичара користила његове платне картице за своје потребе.

Његове рачуновође утврдиле су да је Хокинсова са рачуна скидала око 600 евра два пута дневно, што је у протеклих 13 месеци нарасло на 1,8 милиона.

Новац је трошила на аутомобиле, путовања, скупоцени накит, стан у Њујорку, а део новца инвестирала је у узгој коња.

Керол Хокинс је пред судом у Даблину признала да је користила Клејтонове платне картице, али је негирала да је у питању сума од чак 1,8 милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво