Преминуо Стен Кирш, глумац из „Пријатеља“ и „Горштака“

Стен Кирш, познат по улогама у телевизијској адаптацији „Горштака“ и ситкому „Пријатељи“, преминуо је у 52. години живота. Глумац је пронађен мртав у својој кући у Лос Анђелесу.

Вест о смрти глумца објављена је на Фејсбуку, где се његова удовица захвалила свима на изразима саучешћа и љубави.

„Трагично смо изгубили нашег вољеног Стена Кирша 11. јануара. Желела бих свима да захвалим на изразима љубави и подршке“, истакла је Кристин Грин.

Кирш је пронађен мртав у својој кући у Лос Анђелесу. Полиција није званично саопштила узрок смрти, али се сматра да је глумац починио самоубиство. 

Кирш је играо Ричија Рајана у телевизијском спинофу научнофантастичног хита Горштак из 1986. године.

Деведесетих година, Кирш је имао запажену улогу у једном од најпопуларнијих ситкома свих времена Пријатељи. Играо је Моникиног дечка, који је лагао да је старији јер је још био у средњој школи.

Почетком новог миленијума отиснуо се у редитељске воде са остварењем Straight Eye: The Movie, а 2008. године је основао продуцентски студио „Стен Кирш студиос“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи