Милица Мандић освојила и Боливуд

Дан по повратку из Москве, где је обезбедила олимпијску норму за Токио 2020, Милица Мандић и њен тренер Драган Јовић посетили су Панчево где се снима индијски акциони филм "Baaghi 3". На филмском сету српска шампионка срела се са Тигром Шрофом, тренутно најпопуларнијом индијском филмском звездом, али и носиоцем црног појаса у таеквонду.

Милица Мандић освојила и Боливуд Милица Мандић освојила и Боливуд

Двоје таеквондиста разменило је искуства у области спорта у обе земље и о развоју тог спорта у Индији за чију популаризацију је заслужан глумац.

„Веома ми је драго што сам упознала чувеног боливудског глумца. Ово је нешто ново и занимљиво за мене. Волела бих да га доведем до клуба да упозна и друге шампионе, да му покажемо како тренирамо, а он нама неке од акционих покрета“, рекла је Милица Мандић.

Тигaр Шроф је истакао да је веома задовољан што је упознао српску шампионку, што ће имати прилику да тренира заједно са нашим успешним спортистима, и што снима у Србији.

Популарни индијски глумац стекао је изузетну популарност о чему најбоље говори импресиван број од 18 милиона следбеника на Инстаграму

„Гледао сам Миличине мечеве и заиста сам импресиониран. Разговарали смо о њеним спортским плановима за наредни период. Волео бих да дођем у њен клуб и да тренирам са њом и њеним тренером“, истакао је Шроф. 

Реализацију филма Baaghi 3 подржали су Влада Републике Србије и Кабинет председнице Владе, и подржали Министарство одбране и Војска Републике Србије.

Филм ће се снимати током новембра и децембра на локацијама у Београду, Панчеву, Пожаревцу и Ковину. 

Овим пројектом Србија и Индија учвршћују међусобне односе у култури, уметности и економији, у складу са Споразумом две владе о сарадњи у областима културе, уметности, спорта, младих и медија.

Реч је о високобуџетном филму у режији реномираног редитеља Ахмеда Кана, у којем игра Тигар Шроф, тренутно највећа индијска звезда акционих филмова. Овај филм представља трећи део велике франшизе боливудске продукције "Nadiadwala Entertainment" из Бомбаја.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво