Ђорђе Балашевић: Био сам у фркици, сад сам дотеран

Легендарни кантаутор Ђорђе Балашевић данас се први пут обратио јавности након здравственог „инцидента“ од пре неку недељу и рекао да се нада да ће 28. децембра одржати одложени распродати концерт у „СББ хали Језеро“ у Крагујевцу.

„Искрено се надам да ћемо га одржати. Имамо планирани датум за то 28. децембар, што би требало да буде још лепше, зато што је то пред саму Нову годину и треба да буде весело. Нажалост, прво треба да се консултујем са лекарима који овај пут од мене много боље знају како је Ђоле. Надам се да ће то проћи добро и да ће бити у реду“, каже Ђорђе Балашевић. 

У видео-поруци снимљеној у свом дворишту у Новом Саду, одлично распложени и пословично духовити Балашевић је рекао да се нада да ће „за неки дан“ добити од доктора зелено светло за концерте у Крагујевцу и другим планираним градовима.

Прослављени кантаутор истакао је да му је жао што је одложен концерт који је требало да буде одржан 15. новембра, „после дуго времена у граду који је увек био рокенрол, из кога је 'Смак', који је задржао сва обележја града и није се посељачио у оном ружном смислу те речи“. 

„Био сам у некој малој фркици. Био сам четири дана у болници. Нисам имао операцију на отвореном срцу. Мало сам дотеран, стварно имамо најбољи институт за кардиоваскуларне болести у Каменици. Добио сам четири стентића. Рекли су да ћу моћи да трчим. Не верујем... имам сто година! Али се надам да ћу моћи да наставим где смо стали и да још неко време нећу добити улицу у Новом Саду“, нашалио се Ђоле.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво