Од Ријане до Тарантина – без дипломе средње школе

Бројне амeричке звезде и светска имена шоу-бизниса, као што су Џони Деп, Квентин Тарантино и Ријана, нису завршиле средњу школу. Неке познате личности ишле су у државне школе, друге су отишиле од куће, док су неке одустале од свог школовања.

Жизел Бундшен, бразилска манекенка, напустила је средњу школу када је имала 14 година да би наставила каријеру модела. Упркос томе, Жизел говори пет језика. 

Никол Кидман напустила је школу како би наставила глумачку каријеру. Почела је да ради у позоришту, а већ са 16 година снимала је и филмове.

Џенифер Лоренс напустила je средњу школу када је имала 14 година. Након тога је наставила глумачку каријеру и сада је, како каже – „самообразована“. 

Хери Стајлс напустио је средњу школу када је имао 16 година и то због аудиције за „Икс фактор“ након чега је постао члан бенда „One Direction“.

Ријана је напустила средњу школу са 16 година, преселила се у Америку када је имала 17 година, где је потписала музички уговор с дискографском кућом „Деф џем“.

Роберт Дауни Џуниор никада није био добар ученик. Отац му је дао ултиматум да сваки дан иде у школу или да пронађе посао. Одустао је од школе у 15. години.

Џони Деп имао је 15 година када је напустио средњу школу. Сан му је био да постане популарни рок музичар.

Кијану Ривс се често сукобљавао са наставницима 

Сајмон Каувел је напустио школу кад је имао 16 година да би радио као стажиста за „ЕМИ мјузик паблишинг“. Био је то почетак обећавајуће каријере.

Џеј Зи је напустио средњу школу како би радио. Неки медији преносе да се између осталог, бавио продајом илегалних супстанци.

Кијану Ривс је напустио школу са 17 година, јер се „никада није уклопио“. Имао је сукобе с наставницима и директором.

Рајан Гослинг напустио је средњу школу када је имао 17 година.

Вупи Голдберг је напустила школу у доби од 16 година. Као разлог за тај поступак навела је тешко детињство, неколико бракова и зависност од дрога.

Том Круз је напустио средњу школу како би постао глумац у Њујорку. Пре тога, док је био дете, желео је да буде свештеник.

Квентин Тарантино је желео је да настави филмску каријеру и због тога је одустао од средње школе када је имао 15 година. Према неким изворима његов коефицијент интелигенције је 160.

Данијел Радклиф одлучио је да се одмори од школе када је имао 17 година како би се посветио глумачкој каријери. Није се вратио у школу.

Звезде које нису завршиле средњу школу су и Џон Траволта, Џим Кери, Аврил Лавињ, Дру Баримор и Кети Пери, преносе амерички медији.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво