Метју Меконахи кувао за ватрогасце у Калифорнији

Популарни амерички глумац Метју Меконахи придружио се члановима организације за помоћ у катастрофама и групи волонтера у припреми 800 оброка ћуретине с роштиља за калифорнијске ватрогасце који се данима боре с ватреном стихијом у шумама Калифорније.

Њихов ангажман је део добротворне кампање волонтера групе која се сваке године организује под називом „Са захвалношћу“.

Ове су године волонтери у сарадњи с члановима организација за помоћ у катастрофама "BBQ Relief" одлучили да помогну калифорнијским ватрогасцима.

Меконахи је са његовим тимом првобитно планирао да у Лос Анђелесу присуствује свечаности у част онима који су прошле године учествовали у гашењу пожара Вулси који је протутњао изнад Лос Анђелеса и Малибуа, али су с обзиром на недавне нове пожаре, изменили план.

„Када смо планирали овогодишњи роштиљ у Калифорнији, мом другом дому, нисмо ни слутили да ће нас поновно погодити разорни пожари. Срећни смо што смо данас овде како бисмо вам захвалили на ономе што за нас чините и што надахњујете друге да се укључе и помажу својим заједницама“, истакао је глумац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво