Неда Арнерић: Трајање је за глумца највећа награда

У представи „Игра парова“, која је 27. октобра у Београдском драмском позоришту одиграна 200. пут, игра и Неда Арнерић. „Трајати у нашем послу, највећа је награда“, рекла је позната глумица.

„Колеге су дивне, слажемо се као породица а то прелази рампу и то публика осећа“, рекла је, гостујући у Београдској хроници, глумица Неда Арнерић.

„Ми се с том представом поигравамо, увек је мало различита, иако јако чврсто режирана и постављена на стабилне ноге, и зато је тако дуго и опстала“, додала је глумица.

Мушко-женски односи могу бити прави пут до публике. Иако се та проблематика не мења, глумица сматра да треба мало више пажње обратити љубавним ситуацијама људи у познијим годинама.

„Нико се не бави вечитом темом љубави међу зрелијим људима а то је тема доста филмова по свету у Европи и свету и Америци и за наш узраст и нема много улога", додала је Неда и позвала сценаристе да се позабаве и том темом.

Неда тренутно припрема улогу у бајци у „Позориштанцу пуж“. Први пут ће играти пред децом, критичном, осетљивом али и искреном публиком.

„То је представа Алекса у земљи чуда, изузетан је текст Бранка Коцкице и кад гледам пробе, ја видим колико је лепа представа. Сигурна сам да ће публика бити ухваћена у причу и да ће ћутати где треба, а где треба – да ће реаговати“, додала је глумица.

Неда је, подсећајући се ангажмана у бившој Југославији, додала да је недавно са представом Извињавамо се, много се извињавамо, гостовала у Македонији, и да се и данас, када је у земљама региона, осећа прихваћено и пријатно.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 04. нов 2019, 20:42) - anonymous [нерегистровани]

Aplauz

A nije aplauz?

(петак, 01. нов 2019, 12:52) - Земља сањалица [нерегистровани]

Пре 50 година...

школски друг потрошио џепарац на аутобус и 200км путовао у Бг,да би срео Неду!-Био је убеђен да само њега чека!-Вратио се депремиран и шворц!