Надал стао на „луди“ камен, Ђоковић и Федерер без позивнице

Шпански тенисер Рафаел Надал у брачне воде закорачио је на Мајорци са дугогодишњом девојком Ћиском Перељо. На једном од најскупљих имања у Шпанији, венчању присуствује 350 сватова, међу којима и бројне познате личности. Новак Ђоковић и Роџер Федерер нису добили позивнице.

Весељу присуствује велики број званица из света спорта и шоубизниса, који су на имање довезени аутобусима. Свечаност је својим присуством увеличао и бивши краљ Шпаније Хуан Карлос који је са супругом Софијом стигао аутомобилом.

Међу званицама у Форталези, тврђави из 17. века, према писању шпанских медија, требало би да су певач Енрике Иглесиас, НБА звезда Пау Гасол и легендарни голман Икер Касиљас.

Медији су раније пренели да венчању неће присуствовати брачни пар Шакира и Пике, што је многе изненадило.

Велико интересовање у медијима је изазвало да ли ће друга два члана тениске „велике тројке“, Новак Ђоковић и Роџер Федерер, бити међу 350 званица, али они нису добили позиве.

Упркос томе што се спекулисало да је Федерер одбио да дође, швајцарски тенисер демантовао је такве наводе.

„Треба да разумете да не треба да верујете свему што кажу медији. Не знам ништа о венчању, а имам планове током викенда пред турнир у Базелу“, рекао је Федерер.

Један од најбољих кувара, који има и Мишлен звездицу, Макарена де Кастро ангажован је за припрему јела, а пар је венчао свештеник Томи Катала.

Забрањено је коришћење телефона и снимање уз помоћ дрона, а они који прекрше правило биће кажњени од 30.000 до 50.000 евра.

Иначе, Рафа и Ћиска су заједно већ 14 година, а она је оставила свој посао да би постала пројектни директор у Фондацији „Рафаел Надал“.

Позната је по томе што се не воли јавно експонирање, а приватни живот чува далеко од јавности.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво