Горица Поповић: Не подносим нерад и блеју

После признања „Жанка Стокић“, добила је и признање „Павле Вуисић“. Добила је Нушићеву награду за животно дело, а никада Нушића није играла

Како то изгледа када човек има посла цело лето, када снимање траје читаво лето. „Завршили смо, сутра славимо последњу клапу серије Швиндлери. Серија је дивна и предвиђам јој успех, има 12 епизода и емитоваће се на РТС-у, око Нове године. Дивна екипа, млади људи, снимали смо у Кошутњаку. Не подносим нерад и блеју, што кажу деца, и све може да се стигне“, рекла је глумица Горица Поповић, гостујући у Београдској Хроници.

„Иза мене су године рада, за глумца је битан континуитет и да се радујеш новом послу, члан сам Атељеа 212“, истакла је Горица.

Добила је Нушићеву награду за животно дело, а никада Нушића није играла. Додаје да Атеље нема такав репертоар.

„Написала сам документарну серију о Нушићу, по угледу на серију о Чарлсу Дикенсу, његов живот је изузетно турбулентан и свашта му се дешавало. То је исцрпна прича о Нушићу, о његовим младим данима, о данима када је стварао позориште, када је прелазио преко Албаније, када је изгубио сина јединца, младог добровољца у првом рату“, истакла је глумица.

број коментара 0 Пошаљи коментар