Рат између супруга фудбалера у Британији, ко је откуцавао таблоидима?

Велика Британија је позната као плодно тло за таблоиде, а грађани Острва воле да завире у животе познатих. Незадовољна тиме што се ствари из њеног приватног живота редовно појављују на насловницама „Сана“, супруга једног од најбољих британских голгетера Колин Руни, оптужила је пријатељицу, Ребеку Варди, супругу нападача Џејмија Вардија, да је „откуцава“.

Супруга Вејна Рунија, некадашњег играча Манчестер јунајтеда, Евертона и Ди-Си јунајтед, започела је „Острвски рат“ тиме што је на Инстаграму поставила подужу поруку о својој детективској замци, које се ни Херкул Поаро не би постидео.

Сумњајући да има кртицу која са њеног приватног Инстаграм налога сазнаје информације, а потом их открива новинарима, Колин Руни је блокирала све људе са налога сем оне на коју је највише сумњала.

Током периода од пет месеци, Колин је поставила неколико лажних догађаја из свог живота, да би видела да ли ће се појављивати на насловници Сана.

„Знате шта, јесу“, написала је Рунијева.

У лажне догађаје спадале су приче о њеном путовању у Мексико да се подвргне третману одабира пола за њено нерођено дете, да се враћа на телевизију и да најновија прича о томе да јој се поплавио подрум.

За разлику од Шерлока Холмса и његове доскочице „дедукција, мој драги Вотсоне“, Колин је примењујући мало индукције дошла до закључка ко је кривац и обелоданила да је то Ребека Варди, супруга нападача Лестера Џејмија Вардија.

Наравно, након тога је кренула читава полемика на друштвеним мрежама, а људи који су навикли да тако нешто читају у свежем броју таблоида, сада су могли да искокају кокице, седну испред рачунара и прате и учествују у препиркама на Твитеру и Инстаграму.

У времену када је већ скоро две године главна вест свакога дана Брегзит, грађани Велике Британије добили су мало лаког штива, а и детективски случај који је брзо добио хаштег WAGathaChristie – WAG је универзални израз за супруге фудбалера на Острву, а Агата Кристи најпознатија ауторка крими-романа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво