Путин слави 67. рођендан на необичан начин

Руски председник Владимир Путин свој 67. рођендан прославио је у дивљини, далеко од Кремља, уживајући у планинарењу с неколико својих колега званичника.

Слободни дани ретка су појава у Путиновом густом распореду, али када успе да се удаљи од посла, обично време проводи у природи.

Уочи 67. рођендана, руски лидер одлучио је да са неколико колега посети сибирске тајге.

Видеоснимци које је објавио Кремљ приказују Путина и руског министра одбране Сергеја Шојгуа како се пробијају кроз дивљину у теренцу- двоседу. Видео приказује како се Путин пење уз стрми нагиб на коме  седи и ужива у погледу.

Авантуристичка путовања руског лидера увек су привлачила пажњу јавности. Његове активности попут подводног риболова, јахања и лова постале су виралне на интеренту. Тако је један од најпопуларнијих  онај на коме Путин јаше коња заједно с Бараком Обамом.

Сваке године Путин рођендан прославља с породицом, пријатељима или колегама. Прошле године на данашњи дан присуствовао је мечу хокејашке лиге, а 2014. године планинарио је по сибирским шумама.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво