Рами Малек: Колега ме је пољубио, да ли сам ја нова Бондова девојка

Оскаровац Рами Малек, који глуми у новом филму о Џејмсу Бонду по насловом „Није време за умирање“, у интервјуу за "The Late Show" признао је да се пољубио са главним глумцем Данијелом Крејгом.

Говорећи о свом раду на филму са Данијелом Крејгом, Малек је испричао како је дошло до пољубца.

„Имали смо једну веома компликовану сцену. Седели смо сатима и расправљали са редитељем Керијем Фукунагом о снимању те врло комплексне сцене“, рекао је Малек и додао да га је колега одједном зграбио и подигао.

„Данијел је иницирао пољубац. Ја сам био затечен. Требало ми је мало да се снађем, а онда сам се запитао да ли сам ја следећа Бонд девојка“, нашалио се Рами.

Иако га је Данијелов потез изненадио, Малек је рекао да му је његово показивање пажње и наклоности пријало.

Ово је 25. филм о Џејмсу Бонду, а носи назив Није време за умирање. Премијера се очекује у априлу следеће године, а Рами, који је египатског порекла у њему глуми терористу, на шта је пристао само под условом да глуми „неутралног терористу“.

„Мој лик јесте сјајан, и веома сам узбуђен. Али сам рекао редитељу, да он не сме да буде повезан ни са једном религијом, ни са једном идеологијом. Он не сме да се идентификује са неким постојећим групама. То никако не бих прихватио, и ако сте ме позвали само због мог порекла, онда заборавите“, рекао је Малек и додао да визија редитеља није била таква, па смо заједно осмислили једног веома другачијег терористу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво