Путин: Пст, мешаћемо се у изборе, али немојте никоме да кажете

Руском председнику Владимиру Путину је толико постало досадно да одговара на тврдње о руском мешању у америчке изборе да је новинару Ен-Би-Сија на једном догађају пред публиком „признао“ да ће и на наредним изборима сигурно покушати да исто.

На јесен 2020. године САД ће поново бирати председника, а прича о руском мешању у изборни процес 2016. не јењава. У складу са тим, новинар Кир Симонс, који је модерирао форум „Енергетска недеља" у Москви, покушао је да извуче неку информацију од Путина.

„Да ли ће Русија поново покушава да утиче на изборе 2020. године“, упитао је Симонс.

Руски председник је на његове речи одговорио покривањем микрофона и „шапатом“: „Открићу ти тајну – сигурно ћемо се мешати, да бисте се сви тамо поново смејали. Али немој да кажеш ником, у реду?“

Окупљени у сали су се насмејали на његове речи, али је Путин одмах после тога у озбиљнијем тону истакао да Москва има доста проблема које мора да реши, као и то да примат имају домаћа питања.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(четвртак, 03. окт 2019, 12:00) - Zoran [нерегистровани]

Ako mislite

Ako mislite na Ameriku, u pravu ste.

(четвртак, 03. окт 2019, 11:32) - anonymous [нерегистровани]

Svima je poznato

Da se amerika mesa po celom svetu gde god je moguce, javno i to svi znaju. A posledice su u kreiranju ratova i nevinih ljudskih zrtava.

(четвртак, 03. окт 2019, 11:12) - Ћирко масон [нерегистровани]

Требало је

да мудро ћути, а овако ће овај новинар све да откуца америчких службама. Или бар да каже:"Можда ћемо се мешати, можда је Бајденов син умешан у корупцију, али још нисмо дефинитивно одлучили."

(четвртак, 03. окт 2019, 10:42) - Рауш [нерегистровани]

Путинче и Трампче

САД морају увек имати своје дежурне непријатеље , иначе како би правдали своју агресивну спољну политику.Руси им никада неће бити пријатељ докле год је Русија овако велика, богата и моћна.

(четвртак, 03. окт 2019, 10:16) - anonymous [нерегистровани]

Избори

Без бриге, знамо да се мешате у свашта.