Либански премијер дао 16 милиона долара манекенки

Манекенка за бикиније Кандис ван дер Мерв из Јужне Африке добила је више од 16 милиона долара од либанског премијера Сада Харирија, са којим је била у романтичној вези још од 2013. године.

Харири је упознао манекенку 2013. године на Сејшелима, а од тада су ушли у романтичну везу. Двадесетогодишњој Кандис, либански премијер је на банковни рачун уплатио 15,3 милиона долара, пише Њујорк тајмс.

Осим тога, поклонио јој је два луксузна аутомобила вредна 250.000 долара – кабриолет верзију „ауди Р8 спајдер“ и „ленд ровер евок“.

Харирију је послала имејл са својим банковним детаљима и потписала га са: „Волим те, мој Сад :).“

Јужноафричке власти почеле су да истражују манекенку након чега су одлучиле да су средства која је приходовала подложна опорезивању.

Харири јој је тада послао још милион долара за трошкове живота јер су јој средства замрзнута, као и да плати судске трошкове.

Према писању Њујорк тајмса, у то време је јужноафричким истражним органима рекла да је новац намењен куповини некретнина.

Када су је истражитељи упитали зашто јој је Харири дао новац, одговорила је да су у романтичној вези, додајући: „Речено ми је да имам веома привлачну личност.“

Харири, који тренутно служи други мандат, суочен је са демонстрацијама на улицама због економске кризе која је погодила ту земљу.

Либански премијер је ожењен и има троје деце.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво