Кира Најтли и строго чувана тајна: стигла још једна беба

Британска глумица Кира Најтли после четири године поново је добила дете са супругом, Џејмсом Ригтоном.

Глумица се породила далеко од јавности, а папараци су је снимили у шетњи по Лондону.
Кира је после првог порођаја говорила о тешкоћама кроз које пролазе жене и њихово тело, јер је са ћерком Еди имала тежак порођај у мају 2015. године.

„Мислим да женама не дајемо довољно времена за физички и емоционални маратон кроз који пролазе када постану мајке. Имам невероватну подршку људи око себе, а опет ми порођај и одгајање детета јако тешко падају“, изјавила је глумица после првог порођаја за магазин Баланс.

У својој књизи „Феминисткиње не носе ружичасто“, глумица је оштро критиковала војвоткињу, Кејт Мидлтон због њеног пребрзог и нереалног појављивања у јавности, свега неколико сати после порођаја.

Глумица сматра да то није стварна слика жене, а у књизи је врло детаљно описала свој порођај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво