Две недеље затвора за звезду „Очајних домаћица“

Глумица Фелисити Хафман, која је почетком године, због умешаности у скандал са корупцијом на колеџима, осуђена је на суду у Бостону, на 14 дана затвора.

Фелисити Хафман, је, осим затвора, кажњена и новчано. Платиће казну од 30.000 долара, а мораће да одради и 250 сати „рада у заједници“. 

„Можете нормално наставити свој живот након овога. Платићете сте свој цех“, рекла јој је судија Индира Талвани.

Фелисити Хафман и глумица Лори Лаглан биле су оптужене да су покушале да плате упис своје деце на елитне колеџе у САД.

Истрага под именом "Operation Varsity Blues" укључила је 51 особу, а Хафманова и Лагланова биле су суочене са оптужбама да су наводно платиле више од 25 милиона долара Вилијаму Рику Сингеру, који је такође оптужен да је мењао резултате пријемних тестова и за подмићивање службеника на колеџу.

Хафманова, позната по улози Линет Скаво у серији „Очајне домаћице“, оптужена је да је платила 15.000 долара за решења „САТ“ пријемног теста који је полагала њена ћерка.

Глумица је најпре била суочена са петогодишњом затворском казном. Ипак, њени адвокати су од суда тражили условну казну од годину дана, новчану казну у износу од 20.000 долара и 250 сати „рада у заједници“.

Иначе, Фелисити Хафман је прошле недеље судији послала емотивно писмо.

„Имала сам намеру да будем добра мајка. Убедила сам себе да је све што чиним за своје дете – оправдано. Извињавам се због тога и суду и својој деци и супругу“, написала је глумица.

Одговор помоћника тужиоца Ерика Розена гласио је: „Уз све поштовање за окривљену – добродошли у родитељство“.

Глумица мора да се на издржавање казне јави за шест недеља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво