Трамп: Наранџаст сам због сијалица!

Сијалице које нас приморавају да користимо ме чине наранџастим, рекао је амерички председник Доналд Трамп током конференције Републиканске партије.

Трамп је тако за свој тен и боју косе, које многи критичари и противници из шале описују као наранџасте, окривио заправо слабо светло.

„Људи ме питају шта је са сијалицом. Погледао сам је и рекао свима: Светло није добро. Увек испаднем наранџаст“, рекао је Трамп.

Амерички председник је додао и да сијалице немају такав ефекат само на њега, већ и на остале људе који су у публици.

Тиме је критиковао суптилно критиковао одлуку пређашње администрације да ограничи број сијалица у државним канцеларијама како би се поправила економичност.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(субота, 14. сеп 2019, 01:58) - Aco [нерегистровани]

Ovaj

covjek je fantastican.Do sada je izbjegao naj manje tri rata i tako spasio hiljade ljudskih zivota.Ne vjerujem da ce dobiti Nobelovu za mir.

(субота, 14. сеп 2019, 00:33) - anonymous [нерегистровани]

Aaa ha,

Svetlo je bilo podešeno za Obamu...

(петак, 13. сеп 2019, 17:29) - anonymous [нерегистровани]

El prezidente #1

Da nam je "The Donald" pod svetlima "narandzast" je samo prividjenje pojedinima. Drugima, on je "plavac", a meni izgleda pravi car.

(петак, 13. сеп 2019, 17:24) - anonymous [нерегистровани]

Mozda

Beta karotin.

(петак, 13. сеп 2019, 13:58) - anonymous [нерегистровани]

Narandzast

Kako je samo on narandzast pod tim svetlom, kao da se samo na njega baca? More da ima nesto u kosi i kozi sto daje takav odsjaj, a sto niko drugi oko njega, pod istim svetlom, nema.