Одржана комеморација Далибору Андонову Груу

Породица, бројни пријатељи и поштоваоци присуствовали су комеморацији поводом смрти Далибора Андонова, познатијег као Гру, која је одржана данас у Дому омладине Београда.

Одржана комеморација Далибору Андонову Груу Одржана комеморација Далибору Андонову Груу

Един Шкорић, Кнез, Марко Луис, Леонтина, Бобан Рајовић, Кнез, Марко Ђуровски, Сергеј Ћетковић, Андрија Кузмановић били су међу пристнима у сали Дома омладине Београда. 

Одбојкаш Един Шкорић присетио се како га је Гру научио да сваког дана ужива у лепом животу. 

„Научио ме како да живим, а да не претерам у претеривању... Ниси ме научио само како ја тебе то да научим. Поред тебе сам схватио шта значи осмех и шта је победа и како сваки дан да се претвори у нову песму и нови стих. Ниси се бојао смрти и храбро си корачао кроз свој живот, писао своја правила и по њима живео“, рекао је Шкорић и кроз сузе додао да се нада да ће се срести са Далбором у некој новој песми и неком новом животу.

Марјан Буцало прочитао је писмо Ђорђа Стакића, једног од најбољих пријатеља покојног Андонова, а потом и писмо КК Партизан, чији је навијач био Гру.

„Као један од пионира и промотера хип-хоп културе код нас, Гру је за тили час освојио срца генерација“, пише у писму КК Партизан.

Музичар Марко Луис је испричао како је са 11 година добио Груов број телефона: „Било је то за мене вредније од милион евра. Свуда сам се хвалио да имам његов број. Он је био и остао симбол хип-хоп културе. Долазио је на сваки наступ мог бенда и када сам га упознао схватио сам да је то гигант који чврсто стоји на ногама. Његова музика и филозофија ће живети вечно“.

Ди-џеј Плаја описао је последњих 48 сати које провео са Андоновим.

„Говорио ми је да му много недостаје породица, како му је битно да што више буде код куће... Да буде са децом и да буде отац“, навео је ди-џеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се