Колинда Грабар Китаровић у кабинету чита „Пипи дугу чарапу“, и то наглас

Kaбинети председника земаља широм света препуни су књига, од класика до модерне књижевности. А у кабинету председнице Хрватске нашла се и једна књига за децу, а чини се да Китаровићева ужива читајући је.

Медијима у региону кружи снимак на ком Колинда Грабар Китаровић наглас и уживљено чита одломак из књиге „Пипи дуга чарапа“.

Снимак је настао у априлу прошле године, и то у склопу пројекта „Пипи Дуга Чарапа“, који је покренула наставница хрватског језика из Шведске Мартина Михалић.

„Драга дјецо, с весељем сам се одазвала молби госпође Мартине Михалић да вам прочитам уломак из мени, а надам се и вама драге књиге 'Пипи Дуга Чарапа' која је годинама дио дјетињства дјеце диљем свијета, која уживају у описима веселих авантура те необичне дјевојчице“, рекла је хрватска председница у почетним минутима видеа.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво