„Појачајте најгласније“ – познати се опраштају од Груа

Бројни пријатељи и обожаваоци дочекали су вест о погибији Далибора Андонова Груа са неверицом, опраштајући се од њега на друштвеним мрежама.

Гру је поподне трагично настрадао у несрећи током кајтинга у Земуну. Од култног репера, који је 90-их година направио револуцију на музичкој сцени, бројни пријатељи, сарадници и обожаваоци опростили су се на друштвеним мрежама.

„Нема ријечи којима бих могао описати тугу кад сазнах да те више нема“, написао је његов пријатељ и колега Владо Георгијев.

Тијана Дапчевић, која је са Груом снимила хит Киша као и још неколико песама, написала је: „Е мој, Далиборе... Нећу да прихватим да те нема више никада и никако.“

Српски глумци Гордан Кичић и Сергеј Трифуновић такође нису могли да верују у вест о погибји познатог репера и ди-џеја.

„Збогом, маестро. Променио си ток наше музике. Остао си стара школа. Драго ми је што сам те слушао и упознао“, написао је драматург, сценариста, глумац и филмски критичар Димитрије Војнов.

Фудбалски клуб „Партизан“, чији је Гру био велики обожавалац, опростио се на Твитеру од музичара.

Познати спортски водитељ Слободан Шаренац поручио је свима да „појачају најгласније“ уз линк на Груову песму Бићу ту.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара