Џенифер Анистон: „И са 50 се осећам добро“

Популарна холивудска глумица Џенифер Анистон открила je да је највећа промена, откако је напунила 50 година, почетком ове године, то што се њена околина другачије односи према њој.

Глумица је говорила је о односу околине према женама које су напуниле 50 година у интервјуу женском часопису Ин стајл

Пошто ју је часопис ставио на насловну страну, стижу јој поруке да „сјајно изгледа за године које има“ а она тврди да се подједнако добро осећа, као и пре судбоносног рођендана, и лично, нагласила је, не осећа никакве промене на себи.

Изгледа да многи читаоци деле њено мишљење.

Ипак, многи су коментарисали да им се не свиђа што је насловна страна ретуширана, јер, ако се глумица не стиди својих година и не крије их, то ретуширање је увредљиво.

Иначе, њен најновији професионални ангажман је снимање серије у сарадњи са колегиницом Рис Видерспун, која ће почети да се емитује ове јесени а бави се темама старења и негативног односа средине према женама које су почеле да старе.

Њих две су и извршни продуценти серије.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 06. сеп 2019, 17:21) - anonymous [нерегистровани]

Polna diskriminacija!

Zabraniti unapred film u Srbiji. Negativan odnos sredine prema ŽENAMA koje stare? Pa to ne postoji. Postoji samo negativan odnos prema muškarcima! Ispiranje mozga feminističkim idejama bez ikakvog osnova. Gde su sad oni bolesnici koji večito kukaju i zahtevaju jednakost polova?

(петак, 06. сеп 2019, 14:49) - anonymous [нерегистровани]

Bespotreban clanak

Meni je 55.