Породила се Тамара Грујић

Ауторка телевизијског серијала и хуманитарне акције „С Тамаром у акцији“, Тамара Грујић, данас је на свет донела девојчицу Ленку.

Порођај је дошао нешто раније од предвиђеног термина, али, на срећу, захваљујући лекарском тиму који су чиниле др Елиана Гарлејић и др Биљана Арсић, на Гинеколошко-акушерској клиници „Народни фронт“, све је протекло без проблема.

Тамара се тренутно одмара уз посвећено особље клинике и у свом првом обраћању медијима, ексклузивно за Интернет портал РТС-а, каже да поред бриге о новорођеној Ленки, већ је у могућности да саветом помогне медицинским сестрама како и шта могу да преуреде у својим домовима.

Срећна мајка, ауторка ТВ серијала и хуманитарног пројекта „С Тамаром у акцији“, захвалила се свима који су јој упутили честитке.

„Захваљујем свима на порукама и честиткама. Људи су реаговали веома емотивно и разнежено на моје 'стање' и док су ме виђали на снимањима током пролећа и лета. Свима је било драго да сам у другом стању, а ја сам се осећала добро и нисам имала већих проблема. Имала сам среће и трудноћу сам подносила одлично. Са екипом сам провела 26 недеља на терену, снимајући акције, односно, епизоде за две наредне ТВ сезоне“, навела је Тамара.

Емитовање емисија нове, осме ТВ сезоне, ће трајати од краја септембра па до Нове године. Тамара ће на породиљском одсуству бити до јануара 2020. године, али ће гледаоци моћи да прате њене емисије у редовном термину, петком увече, јер су акције снимљене унапред.

У седмој и предстојећој, осмој, сезони Тамара Грујић и њен тим су снимали акције на територији централне Србије и Шумадије. Пошто сваком делу Србије посвећују по две сезоне (отприлике 24 до 26 акција годишње), и ова, јесења, је снимљена се на истој територији.

„До сада је било укупно осам сезона, тачније 104 акције. Урађено је 98 породичних домова, и шест специјалних епизода које су се односиле на хемато-онколошко одељење Педијатријске клинике у Крагујевцу, уз акцију за набавку теретног лифта у истој клиници. Затим, две стамбене јединице за оболеле од церебралне и дечије парализе у Ужицу у оквиру програма 'Живети уз туђу негу и помоћ', и три основне школе - које смо снимали ове године: ОШ у Гружи се емитовала на пролеће у оквиру седме сезоне, а реновирање две основне школе - у Пироту и Врању ће се емитовати ове јесени, у оквиру осме ТВ сезоне серијала на РТС-у“, објашњава Тамара.

Уједно, почиње се са прикупљањем пријава за Војводину, јер је планирано да се наредне, 2020. године, ту сниме акције у оквиру девете и десете сезоне серијала „С Тамаром у акцији“.

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво