Исповест Џастина Бибера: „Био сам наркоман, агресиван и депресиван“

Музичка звезда Џастин Бибер, који је са свега 13 година постао светски познат, објавио је емотивну причу о лошим навикама, грозним одлукама, употреби наркотика, злостављању девојака.

„Тешко је ујутру устајати из кревета са исправним ставом, када вас стално преплављују и прогањају прошлост, посао, одговорности, емоције, породица, финансије, везе... То уме да изгледа као невоља до невоље. Онда почињете да предвиђате још један лош дан кроз очи пуне страха. Креће циклус разочарања за разочарањем“, тако почиње објава на налогу на Инстаграму познате поп-звезде.

Млади музичар наводи да је као јако млад постао звезда и да тек сада може да, као одрасла особа, схвати због чега је доносио погрешне одлуке. 

„У једном тренутку долазите до тачке када вам се једноставно више не живи. Ако се и ви некада осећате као да ништа не можете да промените, потпуно вас разумем. Ја не могу да променим свој ум. Срећан сам што су око мене људи који ме храбре да наставим. Познато је да имам пуно новца, скупу гардеробу, да сам успешан и награђиван, али и даље, осећао сам се неиспуњено", написао је Бибер.

У наставку исповести, музичар објашњава колики терет са собом носи слава када су у питању деца.

„Да ли сте пратили како деца која рано постану звезде заврше свој живот? Пуно је притисака и одговорности стављено на њихова плећа, а они још нису довољно зрели да се са свим тим носе.

Када томе додате статус звезде, дешава се нешто што је тешко објашњиво. Не потичем из стабилне породице. Моји родитељи су били разведени, добили су ме као јако млади и сиромашни. Када је мој таленат изронио, и када сам постао познат свет ми се окренуо наглавачке, Из малог града отишао сам са 13 година, и одједном постао познат, милиони људи су ме волели и пратили мој рад", искрен је певач.

Бибер признаје да, у доба када је постајао звезда, није могао да развије осећај одговорности.

„Тада верујете у све што вам кажу, јер мудрост и рационалност долазе са годинама. Људи око мене су радили све што кажем, тако да нисам имао никакав осећај за одговорност. Тако сам са 18 година имао милионе, а нисам има појма о реалном животу.

Своју исповест Бибер наставља признањем да је користио дрогу. 

„До двадесете године сам донео низ погрешних одлука. Удаљио сам се од људи који су ме волели и радио најгоре ствари. Већ сам са 19 година почео да користим дрогу али и да се понашам насилнички у везама. Мислио сам да нема повратка“, написао је Џастин.

Ипак, на крају објашњава да је срећу нашао у брачном животу. 

Срећом, Бог ме је наградио људима који ме воле, па сам сада у најбољој фази која се зове - брак. То је опет једна нова луда врста одговорности, али у браку се учите стрпљењу, поверењу, љубазности, оданости, свему што једног човека чини добрим", објавио је музичар и на крају ипак послао оптимистичну поруку.

„Наставите увек да се борите, Исус вас воли. Будите данас љубазни, волите људе, али не према вашим стандардима, већ онакве, какви јесу“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво