Велика тајна, хавајска свадба Двејна Џонсона

Најплаћенијем америчком глумцу пошло је за руком немогуће – организовао је свадбено весеље на Хавајима у потпуној тајности. Двејн Џонсон и његова дугогодишња партнерка Лорин Хашијан стали су на луди камен средином августа, о чему је јавност сазнала тек када је чувени холивудски табаџија објавио фотографије на друштвеним мрежама.

„Наше хавајско венчање је било предивно и желим да се захвалим нашем невероватном особљу на изванредном послу“, написао је популарни глумац додајући да је најважнији услов био потпуна приватност, те да су сви успели да је очувају.

Рок је навео и да нису ангажовали додатну помоћ нити планере венчања већ да су све направили чланови породице и сталног особља.

„Резултати су били спектакуларни и Лорин и ја ћемо вечно бити захвални што сте нам помогли да нам срца певају на овај дан“, захвалио је Џонсон свима који су дали допринос да венчање прође по плану.

Лорин Хашијан и Двејн Џонсон започели су везу 2007. године и имају две ћерке.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 02. сеп 2019, 09:02) - anonymous [нерегистровани]

A ko je ovaj covek ?

To sto neki gledaju dokolicarske kanale i znaju svaku golu pevacicu ili glumicu,nije razlog da "nama ostalima" ne odgovorite po cemu je ovaj covek bitan da bi se o njemu pisalo. Sta je on konkretno doprineo ljudima,sta je korisno uradio....itd.

(недеља, 01. сеп 2019, 14:37) - anonymous [нерегистровани]

Re: Skromnost

Navodiš primere onih koji su baš želeli da naprave cirkus od svega, a za neka druga venčanja verovatno nisi ni čuo. Pa i sa Novakom je bilo drugačije, iako je sve bilo poznato unapred. A ne samo da je moguće u Srbiji nego i mnogo jednostavnije, jer niti je neko tolika zvezda niti postoji armija ljudi koji ih prate. Ne zaboravi da naši vajni novinari umeju da nas obaveštavaju samo o nečemu što je već bilo. Najave postoje samo kao marketing, ako im neko plati. Da neko napravi venčanje za 100 prijatelja na Kopaoniku, recimo, ali ne pošalje poruku i pare "medijima", ne bi se nikad saznalo.

(недеља, 01. сеп 2019, 13:47) - anonymous [нерегистровани]

On je ....

apsolutni kralj.

(недеља, 01. сеп 2019, 13:40) - anonymous [нерегистровани]

Skromnost

Vrlo skromno a covek je svetska zvezda. To kod nas nebi bilo moguce. Setimo se svadbe Lepe Brene i Cece.