Трамп не воли да се слика са ћерком јер није згодна?

Бивша асистенткиња Доналда Трампа открила је да председник САД нема добар однос са ћерком Тифани и да не воли да се фотографише са њом због њене линије.

Амерички председник, наводно, не воли да буде на фотографији са ћерком Тифани јер мисли да је гојазна, тврди некадашња Трампова асистенткиња из Беле куће Медлин Вестерхаут, наводе извори сајта Политико, преноси Раша тудеј.

Вестерхаутова је попила неколико пића и „отворила душу“ пред репортерима у голф клубу у Њу Џерзију.

Један од радника обезбеђења причао је да Трамп своју најмлађу ћерку не би могао да препозна у већој групи људи, испричала је Вестерхаутова и додала да је вероватно у блискијем односу са Тифани него Трамп.

Од четири репортера који су били присутни само је новинар Вашингтон поста објавио ове детаље који су откривени током неформалне вечере. Особље Беле куће често обедује са репортерима док је председник на путу.

Међу члановима особља Беле куће више су забринути због кршења договора о неформалном разговору током вечере него трачарења Вестерхаутове. 

Трамп је потврдио да је његова асистенткиња више не ради у администрацији Беле куће након што је причала о његовој деци. Ипак, председник САД истакао је да жали због губитка добре особе међу сарадницима.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 01. сеп 2019, 09:26) - anonymous [нерегистровани]

Ma, nema problema

Daj da se menjamo. Da cu ti ja jednu lepu i zgodnu za tu tvoje bar jednu.

(недеља, 01. сеп 2019, 08:41) - anonymous [нерегистровани]

Važno

Verovatno predizborna kampanja. Cilj ga je prikazati lošijom osobom. Verovatno sve izmišljeno.
Al ne vidim zašto to prenosi RTS?

(недеља, 01. сеп 2019, 03:06) - anonymous [нерегистровани]

Beograd

To je ona sto je dolazila u Beograd iz osvete.... Karma je cudo....