Бер Грилс умало упао у анафилактички шок, лекари морали да интервенишу

Познатог авантуристу и телевизијско лице Бера Грилса морали су да спасавају лекари, када га је током снимања емисије убола пчела.

Грилс (45) је снимао Острво с благом (Treasure Island With Bear Grylls) на острву у Пацифику, када га је убола пчела.

Да је алергичан на убод пчела зна од 2008. године, када га је једна убола док је покушавао да дође до меда у једној кошници.

Неурохирург Мано Шанмуганатан, један од такмичара у новој емисији, рекао је да су лекари одмах скочили да му помогну и спрече да уђе у анафилактички шок.

Грилс је чињеницу да је алергичан на убод очела описао као ироничну, имајући у виду авантуристички посао којим се бави.

број коментара 8 Пошаљи коментар
(петак, 30. авг 2019, 17:50) - anonymous [нерегистровани]

Auu

Pa ne preterujte, nece jedan tekst da vam pojede internet. Vest ko vest. Znam ko je covek, gledao sam emisije na DIskaveriju ili gde vec, i sasvim su ok. Mogu nekom da pomognu ako se nadje u takvoj situaciji. Bolje ih pogledajte nego sto hejtujete.

(петак, 30. авг 2019, 15:27) - anonymous [нерегистровани]

Drugovi i drugarice

Ima li iko da gleda ove gluposti na kojima pored njega u ekipi ucestvuje bar jos deset ljudi? Bolje je gledati stanijine sise koje takodje gleda slicna ekipa na snimanju.

(петак, 30. авг 2019, 15:18) - anonymous [нерегистровани]

Kad ne razumete proste stvari

Pre svega, ako neko zaista ne zna ko je ovaj čovek onda treba da se stidi, jer verovatno prati samo fudbal i narodnjake. Drugo, vest nikada nije ni bila da je Ber Grils "umalo upao u anafilaktički šok". To su kvazi novinari (oni koji uopšte nemaju autorske tekstove) prepakovali da svom jadnom radnom mestu u sopstvenim glavama povećaju značaj. Vest je samo da su lekari morali da spašavaju Bera Grilsa što, osim neke ironije, nosi i poruku da svakome život u trenutku može da visi o koncu i da se ni na kakav put i ni u kakvu aktivnost ne treba upuštati olako. Uostalom, ako neko veoma iskusan, ko je prošao i posebnu obuku, sa sobom uvek ima lekarsku ekipu... Umesto ovako nespretnog "teksta" i naslova, ovakve događaje treba koristiti da se malo poveća svest ljudi o rizicima i posledicama. A umesto što pljuju čoveka koji im baš ništa nije uradio Srbendama bi bolje bilo da prestanu da piju, puše i biju decu.

(петак, 30. авг 2019, 15:07) - Dragan [нерегистровани]

Pčela!?

Otrov se čuva u maloj bočici...A, Ber bi trbao da očisti svoju jetru, i na takav način da stekne imunitet i na pčelinjin otrov....

(петак, 30. авг 2019, 13:37) - anonymous [нерегистровани]

Трежур ајленд

Ko je ovaj?

(петак, 30. авг 2019, 13:31) - Dejan [нерегистровани]

Bajatooo

Tu emisiju sam gledao,cirka pre oko 4 godine

(петак, 30. авг 2019, 12:49) - anonymous [нерегистровани]

Poznat?

Nikad cuo.
Izgkeda kao da su ga pcele izujedale.

(петак, 30. авг 2019, 12:21) - anonymous [нерегистровани]

Kakva vest

Vecno ce mi ostati misterija zasto je tako nesto vest I vecno necu prihvatiti to da je UMALO se nesto nekome desilo vest. Shvatam da postoji pritisak na medije da popunjavaju stupce 24 sata dnevno, ali mislim da to ipak ne opravdava zatrpavanje gradjanstva nazovI vestima, tipa ZAMALO DA, STA BI BILO KAD BI BILO i sl. naduvanim besmislicama.