Живот са звездом, Георгина Родригез о вези с Кристијаном Роналдом

Шпанска лепотица Георгина Родригез с португалским фудбалером, Кристијаном Роналдом у вези је од 2016. године. Недавно је у једном интервјуу говорила о заједничком животу и породици.

Георгина Родригез, истиче како није лако бити у вези с тако познатом особом као што је Кристијано Роналдо, али додаје да ништа не би мењала.

У разговору за британски таблоид Сан, каже да јој се звездом фудбалског клуба „Јувентус“, догодила љубав на први поглед.

Осим емоционалне повезаности, Георгина сматра да је важно задржати ону почетну страст у вези и због тога „увек спава у доњем вешу“.

„Оно што осећам према Кристијану јаче је од било чега и било каквог притиска. Заједно смо јачи и у нашој вези постоји обострано дивљење, а завођење ми је јако битно“, открива лепа Шпанкиња, и додаје како се у заводљивом вешу осећа пријатно и романтично.

Португалску фудбалску звезду, Георгина Родригез упознала је у продавници бренда „Гучи" у Шпанији, у којој је радила на позицији асистента продаје.

„На том догађају могли смо да разговарамо у опуштеној атмосфери. За мене као и за њега то је била љубав на први поглед“, напомиње Шпањолка која је пре годину дана постала мајка ћерке Алане Мартине.

Кристијано Роналдо такође је отац осмогодишњег сина, Кристијана Јуниора и двогодишњих близанаца Еве и Матеа, које је на свет донела сурогат мајка.

Потписивањем уносног уговора с италијанским клубом „Јувентус“, свој дом у Мадриду, Георгина и Кристијано заменили су животом у Италији, а лепа Шпанкиња истиче како јој супругово богатство није битно.

После губитка оца, Георгина закључује како јој „највећи луксуз“ представља здравље и да је без њега ништа.

Иако своју везу још нису крунисали браком, Георгина је у интервјуу за шпански магазин Ола изјавила како би волела да постане Кристијанова супруга.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво