Тајмаут због неверства

Најбољи играч голфа у свету Тајгер Вудс признао је да је супрузи Елин био неверан и да се повлачи из спорта који га је прославио, како би се посветио породици и покушао да се искупи за почињене грехе.

Светска голферска звезда Тајгер Вудс признао је брачно неверство и обзнанио да се повлачи из голфа на неодређено време, у покушају да поправи штету коју је направио.

У саопштењу, објављеном на његовој Интернет страници, Вудс је медије и јавност замолио да у наредном периоду поштују његову приватност.

Вудс је истакао да је дубоко свестан да је његово неверство разочарало и повредило многе људе, пре свега супругу и децу.

„Још једном желим свима да поручим колико дубоко жалим због свега и молим за опроштај. Можда нећу бити у стању да исправим сву штету коју сам учинио, али желим да урадим највише што могу", поручио је Тајгер Вудс у саопштењу.

Славни спортиста затражио је разумевање и навијача, пословних партнера и саиграча. „Сада ми је најважније да моја породица има времена и приватности за лечење рана", напоменуо је Вудс, објављујући да је, после великог преиспитивања, одлучио да престане са играњем професионалног голфа „на неодређено време".

„Неопходно је да усредсредим пажњу на то да будем бољи супруг, отац и особа. Тражим приватност за моју породицу. Посебно сам захвалан свима који су ми изразили саосећање и бригу током овог тешког периода", поручио је Вудс.

Тридесеттрогодишња звезда голфа и његова супруга Елин у браку су већ пет година и имају двогодишњу ћерку и десетомесечног сина.

Цео скандал у вези са неверством познатог спортисте почео је пре нешто више од две недеље.

Медији су почели да извештавају о проблемима у дому породице Вудс после саобраћајне несреће недалеко од Вудсове куће на Флориди, у којој је голфер задобио лакше повреде.

Како су медији тада известили, саобраћајној несрећи претходила је брачна свађа подстакнута његовим неверством.

Убрзо после тога у медијима се појавило име Рејчел Јусител, хостесе из једног клуба у Њујорку као Вудсове љубавнице, да би се број жена са којима је славни играч голфа наводно имао афереубрзо попео на седам.

У првим реаговањима Професионалне голф асоцијације и спонзора Тајгера Вудса изражава се подршка његовој одлуци о повлачењу из голфа уз наду да ће тај период кратко трајати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи