Међународни скандал: Сара Нетанјаху бацила хлеб и со на земљу у Кијеву

Пилот који је управљао авионом којим су израелски премијер Бенјамин Нетанјаху и његова супруга стигли у Украјину протеклог викенда одбио је да у кокпит пусти Сару Нетанјаху. Због тога је она, како оцењују светски медији, била љута и на њега и на домаћине у Кијеву и бацила хлеб и со на земљу.

Сара Нетанјаху наводно је покушала да уђе у пилотску кабину током лета ка Кијеву, али ју је обезбеђење спречило, преноси Раша тудеј.

Израелски Канал 12 јавља да је супруга премијера била увређена због тога што није чула да јој је пилот пожелео добродошлицу на лет.

Иако јој није дозвољено да уђе у кабину да би се пожалила, нешто касније пилот је пожелео добродошлицу свим ВИП путницима, али је госпођу Нетанјаху посебно поменуо.

Кабинет премијера оценио је извештај као „искривљен“, али није демантовао ништа.

„Био је то неспоразум који је убрзо разјашњен и лет је настављен по плану. Прича о обезбеђењу је лаж“, наводи се у саопштењу кабинета.

Представници авио-компаније „Ел Ал“ навели су да је „било задовољство угостити премијера и госпођу Нетанјаху на лету за Украјину“ без икаквих коментара о дешавањима током лета.

По доласку у Кијев премијера Израела и његову супругу дочекали су градоначелник и делегација у којој су биле девојке у украјинској народној ношњи. Гостима су у знак добродошлице понуђени хлеб и со.

Премијер је појео комадић хлеба, али његова супруга није хтела ни да проба и само је испустила комадић, што се види на снимку са аеродрома. 

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво