Холивудске диве у 68. и 70. изгледају сензационално

Џејн Симор и Оливија Њутн Џон домаћој публици познате су по многобројним запаженим улогама у филмовима и телевизијским серијама. Глумице су се појавиле на хуманитарној вечери одржаној у Холивуду с циљем подршке кампање прикупљања средстава за лечење рака.

Младолик изглед славне Џејн Симор, у припијеној, црвеној хаљини с разиграним детаљем ресица и провидном тканином на деколтеу, као и целокупно издање зачињено додатком бљештавих сандала, привукло је пажњу посетилаца догађаја.

У односу на Џејн, 68-годишња звезда Бриљантина, Оливија Њутн Џон, одабрала је бело одело с шљаштећим детаљима.

У свом обраћању медијским представницима окупљеним на хуманитарној вечери, Оливија је истакла да се осећа одлично и да није клонула духом, упркос тешкој болести са којом се бори.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи