Фронтмен „Ван Гога“ погођен флашом у главу на наступу у Сарајеву

Звонимир Ђукић Ђуле, певач и гитариста рок састава „Ван Гог“, погођен је пластичном флашом у главу током наступа на платоу Центра Скендерија у Сарајеву.

Након што је погођен у главу за време извођења песме За године твоје, легендарни Ђуле првих неколико тренутака стајао је збуњен пред публиком, а затим је видно револтиран одлучио да накратко прекине наступ, јавља портал Кликс.

Ипак, убрзо се прибрао и рекао: „Ово није Сарајево, дошли смо да ширимо љубав“. Потом је позвао особу која га је погодила да се придружи групи на бини.

Осим поменуте песме, Звонимир Ђукић Ђуле, Србољуб Радивојевић, Дејан Илић и Бранислав Глуваков верне сарајевске обожаваоце јуче су расплесали хитовима као што су Готово је све, Нек' те тело носи, Мама, Анђеле мој брате и многим другим.

Група „Ван Гог“ је синоћ заједно са „Регином“ и „Хладним пивом“ обележила другу ноћ првог издања великог музичког фестивала "Live Stage", пише босанскохерцеговачки портал.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије