Леонардо Дикаприо шокирао захтевом, без погледа молим

Познато је да су холивудске звезде размажене у својим захтевима. Својим бизарним прохтевима славни холивудски заводник, оставио је колеге на сету без речи.

Један од траженијих холивудских глумаца, који је после година чекања напокон освојио и толико жељеног Оскара, Леонардо Дикаприо медијски је интересантан захваљујући својим младим и атрактивним девојкама.

О приватном животу не прича, а то добро знају и новинари који га на интервјуима ретко питају о томе.

Оно што је многе изненадило, али и шокирало, је његов бизарни захтев кога су се сви морали придржавати на снимању филма Once Upon a Time in Hollywood. 

Дикаприо, који је свима мистерија, организаторима снимања поставио је поприлично необичну молбу, а све то открио је за Hollywood Reporter.

Посебан захтев глумца  је да сви на сету морају избегавати контакт очима са славном холивудском звездом.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи