Трећи у наследном реду за британску круну напунио шест година

Британски принц Џорџ данас пуни шест година, а Кенсингтонска палата објавила је његове три нове фотографије.

Фотографије начињене у врту палате традиционално је снимила његова мајка, војвоткиња Кејт, а потом су објављене на званичном профилу на Твитеру Кенсингтонске палате.

Уз две фотографије младог принца у енглеском фудбалском дресу, на којима се смеје, Кејт је снимила још једну на којој позира у тамнозеленој мајици и кратким панталонама на пругице.

„Срећан рођендан! Сјајан избор мајице“, пожелили су Џорџу са званичног профила енглеске репрезентације.

Јавност га је први пут видела кад је имао само неколико сати, са мајком и оцем испред болнице Свете Марије у којој је рођен 22. јула 2013. године.

Уочи шестог рођендана млади принц је добио сат за тенис од Роџера Федерера у кући родитеља војвоткиње Кејт у Баклберију, Беркшир. Спортска звезда је похвалила да мали Џорџ у тенису већ има добру технику.

После деде, принца Чарлса и оца Вилијама, Џорџ је трећи у наследном реду за британску круну.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво