Нико се није више забављао гледајући Вимблдон од Вудија Харелсона

Холивудски глумац Вуди Харелсон се одлично забављао на трибинама Вимблдона док су се Колумбијци Хуан Себастијан Кабал и Роберт Фара борили и изборили титулу у мушком дублу против Француза Николаса Махута и Едоуарда Рожер-Васелина.

Један корисник Твитера био је на трибинама током сјајног петочасовног меча и снимио Харелсона на трибинама како на посебан начин прати меч.

Прво је глумац током једне од пауза између гемова скокнуо да узме пиће, али када је покушао да се врати на трибину, обезбеђење му није дозволило јер је трајао гем. Помало разочаран, склизнуо је са једног степеника, наслонио се на зид и пијуцкао шампањац.

Таман када је пуштен је до свог седишта, а његов повратак се десио истовремено када су Французи изборили пети сет, па се чини као да читав стадион кличе Харелсону.

Ишчекујући пети сет, Харелсон је установио да му усне нису довољно влажне, па одлучио да уради нешто поводом тога.

А после тога је прилично озбиљно доживео тренутак када је једног од Француза лоптица погодила у међуножје.

Вимблдонска финала ове године су биле епске борбе, али је Вуди Харелсон свакако најзанимљивији гледалац са трибина, што су потврдили снимци које је погледало више од шест милиона људи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво