У Детроиту ће део ауто-пута бити назван по Арети Френклин

Становници Детроита и они који буду пролазили кроз овај амерички град возиће се ускоро ауто-путем који ће носити име преминуле краљице соула Арете Френклин. Деоница пута биће преименована на основу закона који је потписала гувернерка америчке савезне државе Мичиген, Гречен Витмер.

Светски чувена певачица преминула је прошле године у Детроиту после борбе са тумором панкреаса, преноси агенција АП.

Део ауто-пута биће означен као Меморијални ауто-пут Арета Френклин.

Они који су подржали тај закон рекли су да је то начин да се ода почаст музичкој и културној икони, која је одрасла у Детроиту и која је учила основе госпела у Новој баптистичкој цркви у том граду.

Према оцени појединих републиканаца који су се противили закону, такво одавање почасти треба да буде резервисано само за војне ветеране.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво