Сара Џесика Паркер се жалила на неприкладно понашање колеге

Неоткривајући о којем колеги је реч, популарна америчка глумица Сара Џесика Паркер која је светску славу стекла захваљујући ТВ серији „Секс и град“, пожалила се да се један „веома славни глумац“ понашао према њој „неприкладно“.

Гостујући у програму једне америчке радио-станице, глумица није хтела да каже ни о коме се ради нити где се догодио инцидент осим да је то било недавно на снимању филма.

Пре непуне две године у Холивуду се глумица Терена Берк јавно пожалила не сексуално узнемиравање на послу и то је престала да буде табу тема у медијима и на друштвеним мрежема, где је покренута кампања под називом "Me Too" (И ја).

То је подстакло и друге жртве да изнесу у јавност неприкладно понашање неких моћних људи у филмској индустрији.

Сара Џесика Паркер је најновија позната личност која се јавно пожалила на ружно понашање колеге за кога је само рекла да је „веома познати глумац“.

Филмска и телевизијска звезда, током протеклог викенда, испричала је да се обратила свом агенту и изнела му случај, а да је он послао упозорења компанији да ће глумица напустити снимање ако се такво понашање понови јер то јој дозвољава уговор.

Паркерова није навела никакве детаље о остварењу нити која компанија га снима, али је испричала да се његово понашње променило чим је сазнао да се јавно пожалила.

Славна Американка признала је да је раније трпела непримерене коментаре на свој рачун отписујући то као небитно, али да је одлучила да о томе јавно говори након што се за то определиле и њене бројне колегинице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво