Нова тужба против Николаса Кејџа

Поред мноштва финансијских проблема и тужбе бившег менаџера, Николаса Кејџа задесила је још једна невоља - тужила га је и бивша девојка, мајка његовог сина. Кристина Фултон тужи Кејџа за „превару" и „кршење уговора".

Бивша девојка Николаса Кејџа поднела је тужбу у којој глумца оптужује за превару и кршење уговора и тражи 13 милиона одштете, јавиле су светске агенције.

Кристина Фултон, са којом Кејџ има 18-годишњег сина Вестона, тврди да јој је глумац ове јесени послао налог за исељење из куће у Лос Анђелесу, у којој је живела са сином.

Глумчева бивша девојка наводи да јој је Кејџ, када су се растали, обећао да ће кућу преписати на њено име, али да је схватила да од тога нема ништа када јој је наређено да се исели.

Због тога је, како је навела, одлучила да тужи глумца за „превару" и „кршење уговора".

Кејџов адвокат Марти Сингер назвао је тврдње Кристине Фултон апсурдним и навео да јој је Кејџ месечно давао далеко више од 6.000 долара колико је морао по одлуци суда.

Кејџ је бившој девојци, како тврди његов адвокат, последњих година давао три милиона долара годишње.

Николас Кејџ последњих месеци има великих финансијских потешкоћа. Средином октобра, поднео је тужбу против свог бившег пословног менаџера Семјуела Левина, којег је оптужио да га је уништио ризичним улагањима.

Из те тужбе произилази да глумац америчкој пореској служби дугује шест милиона долара.

Левин је узвратио тужбом у којој је навео да му глумац дугује новац и да га није послушао када му је саветовао да мање троши.

Кејџ је у априлу саопштио да је продао замак у Немачкој пошто „више не може да га приушти" због економске кризе.

Прошлог месеца, магазин „Пипл" објавио је да су две глумчеве куће у Њу Орлеансу конфисковане и продате на аукцији због неиспуњења новчаних обавеза.

Током каријере која траје скоро 25 година, Кејџ је снимио четрдесетак филмова, укључујући „Напуштајући Лас Вегас" (1995) за који је награђен Оскаром.

Глумац, чије је право име Николас Копола, служи се псеудонимом како га не би аутоматски повезивали са славним стрицем, режисером Франсисом Фордом Кополом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи